Turk telekom'a hakkimi helal etmiyorum!
Yeni evime taşınalı 3 hafta oldu, 3 hafta once kadıköydeki evimdeki telefon ve adsl hattının nakli icin basvurmustum. 'en gec 5 gun icinde hattiniz aktarilacak' dediklerinde 'bi sql sorgusunun 5 gun surmesi' garipti ama daha garibi vardi...

5 gunun sonunda telefonum hala baglanmayinca musteri hizmetlerini arayip durumu ogreneyim dedim. 'ekipler adresinize gelmis sizi bulamamis' cevabini aldiktan sonra 1 hafadir telefon baglanacak diye evden cikmadigim aklima geldi, uzuldum, ustelik ben aramasam bu durumdan haberim bile olmatacakti.

Daha sonra kadikoydeki mudurluge gittim ve gorevli bayanin adresimi yanlis girdigini ogrendim. Hala sinirlenmemistim. Yanlis girilen adresimin degistirilmesi icin baska bir bayan gorevliye durumu anlattim 'durumun duzeldigini, ekiplerin kisa zamanda baglantiyi yapacagini soyledi. 4 gun sonra gelen bir telefon adeesimin hala degusmedigini soyleyen bir gorevliden geliyordu. Guc bela o gorevliye yeni adeesimi tarif ettim. Geldi hatti bagladi. 'internetiniz 2 gun sonra aktif olacak' dedi. Sql update'in ne kadar masrafli olbilecegini dusundum yine.

O 2 gun hafta sonuna geldigi icin 4 gun sonra yine Kadikoy mudurlugune ugradim. Uzun ugraslar sonucu islemi yapan bayanin o sql sorgysunu calistirmayi unuttugunu ogrendim.

Gittim mudyre durumu sikayet ettim. 'aksama acilmis olacak' dedi. Ama tabii acilmadi. Sabah modem isigini yanar gorunce bi sevindim, ancak yanip sonen isik bir arizayi isaret eduyirdu. Ariza kaydi olusturdum, aksam eve geldigimde isigin artik hic yanmadigini farkettim. Ustelik 'sorununuz cozuldu' mesaji dinliyordym telefon edince.

Kisaca, ekmegini internetten kazanan birinin 3 hafradir internetinin baglanmamasinda sucu/ihmali olan herkese hakkimi haram ediyorum. Bunu yaptigimi cok az animsiyorum ama bunu yapiyirum

Düzenleme : Bu blog yazısının FriendFeed'deki şu yansımasından sonra, ttnet destek ekibi durumu düzeltmiş görünüyor. En etkili silah olarak "yazmak" çok doğruymuş.

19.Ekim.2011 Çarşamba :: 15:33:30   50915 kere okundu

Konular
Opera {39}
Müzik {70}
Qt {12}
Ben {122}
Debian {26}
Sinema {24}
php/web {44}
Link {58}
KDE {7}

[Konular]


Takvim
<  Ekim 2022  >
PSÇPCCtPz
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Temalar
xmas
yesilozAskerEdition
yellos
yesiloz
uira
yesilozHtml5
darksight
greeny
opera
default
dx

Es Dost
Altan
Tuğrul
Selçuk
Timu
Mehmet
Ünal
Gökhan
Koray Taylan
Yaşar
Özgür
Orhan
Kemali
Ahmet
Emrah
Kıvanç
BilgiFrekans
Bünyamin
Bedava Site

Gez Gör Arpacık
Opera Türkiye
Uira
Ma"Cess"teleri


Projeler
Beedon
sozluQ
qPod
SourPHP
Ekşigator
Ekşigator-qt
Soccer Madness