Aslana sormuşlar, "neden ensen kalın" diye...
resim bulunamadi"Kendi işimi kendim kurarım da ondan" demiş. Yıllarca sektördeki firmalara attık tuttuk "lan böyle iş mi yapılır", "yuh bu da yapılmaz", "insan insana bunu yapar mı?" dedik. "Olm ben kendi şirketimi kursam var yaaa..."'lı cümlelerle döndürdük "feyizli sohbetlerimizi". Günün oldu, devran döndü ve artık kendi şirketimi kurmaya karar verdim.

Yıllardır hayalim olan Sonsuzdöngü Halı Kilim Yıkama, Turizm, Yazılım Bilişim Adi Komandit LTD. ŞTİ'nin ilk adımlarını kıymetli dostum Mustafa İleri ile atmaya başladık. Gittik Kozyatağı'nda ofis tuttuk, şirket kurulumu için başvurumu yaptık.

Geyiği bir kenara bırakırsak, henüz tam hatlarına oturtmasak da, Sonsuzdöngü olarak, sektörde yıllardır edindiğimiz, e-ticaret ağırlıklı, ölçeklenebilir, PHP tabanlı web uygulamaları geliştiren, front-end tarafında harikalar yaratan, bunun yanında Test üzerine danışmanlık ve eğitim faaliyetlerine giren, "düzgün işler yapan "eğlenceli bir ekip" olmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki "beraber eğlenemeyen insanlar, beraber bir gelecek kuramaz.".

Bunu yaparken,
* Her adımı yakında açacağımız blog'umuzda yazacağız. Belki de "Bir yazılım şirketi nasıl batırılır" için döküman yazmış olacağız.
*Kanımızın son damlasına kadar bu işi "kitabına uygun" yapmaya çalışacağız.
* Çalışanlarımıza en az müşterilerimiz kadar değer vereceğiz.
* Açık kaynak dünyasından beslenirken, çoğu şirketin aksine açık kaynak projelerimizle github hesabımızdan destek verirken, çevirilere elimizden geldiğince yardımcı olacağız, dökümanlar yazacağız, etkinliklerde sunum yapacağız ve hatta etkinliklere gücümüz yettiğince sponsor olacağız.

Daha henüz şirketi resmi olarak kurmadan bile 3. Özgür Web Teknolojileri Günleri'ne ekipten 3 arkadaş ile sunum yaparken, stand sponsoru olarak da yerimizi almış olacağız.

6 ay sonra, buralarada "denedik ama başaramadık"lı veya "denedik, düzgün yaptık, düzgün yapınca oluyormuş"lu bir blog yazısı ile daha görüşmek üzere :)

02.Ekim.2012 Salı :: 14:39:15   96386 kere okundu

Konular
Opera {39}
Müzik {70}
Qt {12}
Ben {122}
Debian {26}
Sinema {24}
php/web {44}
Link {58}
KDE {7}

[Konular]


Takvim
<  Ocak 2019  >
PSÇPCCtPz
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Temalar
xmas
yesilozAskerEdition
yellos
yesiloz
uira
yesilozHtml5
darksight
greeny
opera
default
dx

Es Dost
Altan
Tuğrul
Selçuk
Timu
Mehmet
Ünal
Gökhan
Koray Taylan
Yaşar
Özgür
Orhan
Kemali
Ahmet
Emrah
Kıvanç
BilgiFrekans
Bünyamin
Bedava Site

Gez Gör Arpacık
Opera Türkiye
Uira
Ma"Cess"teleri


Projeler
Beedon
sozluQ
qPod
SourPHP
Ekşigator
Ekşigator-qt
Soccer Madness