Çeşitli Filmler
resim bulunamadiŞu sıralar baya bir film izledim. Şöyle başlayalım
Son Osmanlı, Yandım Ali
Efendim, Kenan İmirzalıoğlu'nun son zamanların en kıymetli oyuncularından biri olduğunu Alacakaranlık'tan ve Yazı Tura'dan beridir savunan bir adamdım ki Kenan abimiz bizi yanıltmadı. Uğur Yücel ile aynı ortamın havasını soluduğu anlaşılan Kenan abimiz, son zamanların Ayhan Işık'ı, Kadir İnanır'ı oldu bir yerde. Filme gelince, uzun süredir izlediğim en başarılı Türk filimlerinden birisiydi. Gidilmeli görülmeli o zamanlarda vatan topraklarında talim yapan düşmanlar akıllara getirilmeli, düşünülmeli.

resim bulunamadi Maskeli Beşler IRAK
Evet evet, buna da gittim, valla gittim. Ofisten arkadaşla sinemaya gittik Taksim'e. Bir baktık 10 salondan 3'ünde bu film, 2'sinde "Emret Komutanım Şah Mat" vardı. Geriye kalan 5 salonda 4'ünde de daha önceden izlediğim filimler vardı. "Seç birini girelim" dedim arkadaşa bunu seçti. Umarım düşündüğüm kadar kötü değildir derken, düşündüğümden de kötü olduğunu anladım. Ancak anlamadığım bir şey vardı, bulunduğum salon (ve tahminimce diğer iki salon da) ağzına kadar doluydu. Üstelik benim hiç gülmediğim espirilerde sinema kahkaya boğuluyordu. "Lan galiba bende sorun var" diye düşünürken bu filmi de bitirdik. Aman gitmeyin, ben ettim siz etmeyin diyerek bu film hakkındaki görüşlerimi de sonlandırıyorum.
resim bulunamadiNeşeli Ayaklar
Pek neşeli eğlencelik bir film, iğrenç sesli imparator penguen Mambo'nun hikayesini anlatan, pek güzel animasyon. Ama animasyon demişken şu sıralar daha güzel bir şey izledim.
resim bulunamadiOver The Hedge
Ormanlarının üzerine binalar yapılan hayvanların pek eğlenceli hikayesi. Süper grafikler, süper espiriler, eğlenceli diyaloglar= güzel film diyor ve bu film için de girdilerimi sonlandırırken sincaba tekrardan gülüyorum :)
resim bulunamadiKöstebek
Herkes çok övüyordu bu filmi, "gidelim bakalım vardır bi' hikmet, gidelim Gaffur" dedik gittik, ama pek tat alamadık kanımca. Herkesin köstebek olduğu bir dünyayı anlatıyor. Pek sevmediğim Leonardo Di Caprio ise son derece iyi bir oyunculuk çıkarmış, takdir ettim, alkışladım, blog'umda yer verdim. 10 üzerinden 4 ile VCD'de izlenecek filmler kategorisine ekledim kendisini.
resim bulunamadiDönüş
Afişine bakılıp alınacak bir film Volver (Dönüş). Pek güzel bir film diyemeyeceğim ama Penelope Cruz çok güzel diyorum ve bu film hakkındaki görüşlerimi de sonlandırıyorum.
resim bulunamadi Oldboy
İzlediğim günden beri (yaklaşık 2 senedir) her filmden bir Oldboy bekledim, boşuna beklediğimi bile bile... Sonunda Oldboy'un hayatımda izlediğim en güzel film olduğuna karar verdim. Evet kendimce ağır bir karar oldu ama oldu. Bu kararda zorlu yollardan geçti Oldboy, karşısında The Godfather olsun, Matrix olsun, Fight Club olsun, Memento olsun, V for Vendetta olsun bir sürü rakibi vardı nazarımda. Ama tam olarak karar veremediğim bir şey Oldboy'u bu noktaya yükseltti. Buradan artık çoğu filmden haz alamamamı sağlayan Oldboy'a da tekrardan hörmetlerimi sunuyorum.

03.Şubat.2007 Cumartesi :: 16:24:30   58760 kere okundu

Konular
Opera {39}
Müzik {70}
Qt {12}
Ben {122}
Debian {26}
Sinema {24}
php/web {44}
Link {58}
KDE {7}

[Konular]


Takvim
<  Ocak 2018  >
PSÇPCCtPz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Temalar
xmas
yesilozAskerEdition
yellos
yesiloz
uira
yesilozHtml5
darksight
greeny
opera
default
dx

Es Dost
Altan
Tuğrul
Selçuk
Timu
Mehmet
Ünal
Gökhan
Koray Taylan
Yaşar
Özgür
Orhan
Kemali
Ahmet
Emrah
Kıvanç
BilgiFrekans
Bünyamin
Bedava Site

Gez Gör Arpacık
Opera Türkiye
Uira
Ma"Cess"teleri


Projeler
Beedon
sozluQ
qPod
SourPHP
Ekşigator
Ekşigator-qt
Soccer Madness